Başörtüsü karşıtları vatandaşa saldırdı

Konak Meydanı'nda ellerinde döviz ve parti bayrakları olduğu halde yürüyüşe geçen yaklaşık 20 kişilik grup, metro girişine kadar ağır küfürler ederek ve çeşitli sloganlar atarak yürüdü. HKP'liler, eylem yapmak için toplandıkları yerde bir vatandaşa saldırıp yumrukladı. Çıkan kavga, diğer vatandaşların araya girmesiyle güçlükle önlendi.

Metro girişinde grup adına basın açıklaması yapan HKP İzmir İl Başkanı Tacettin Çolak, hükümeti eleştirdi. Basın açıklaması sırasında bazı partililer, caddeden yürüyen bir vatandaşa saldırdı. Tekme ve yumruk atılan bir şahıs yere düştü. Olaylar, araya giren bazı vatandaşlar tarafından engellenmek istendi. HKP'lilerin vatandaşlara saldırması ortamı bir anda gerdi. Daha sonra olay yerine gelen sivil polisler önlem aldı.

Partililer, "Türban özgürlük değil, köleliktir", "Zavallı, yoksul halk yığınlarımız cenneti özleye özleye ölümü düşünmekten başka birşey düşünmez hale getirildiler", "Katil ABD, Ortadoğu'dan defol" şeklinde sloganlar attı. Vatandaşa saldırarak darp eden grup daha sonra dağıldı.

CİHAN

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Altın Fiyatlarında Sınırlı Düşüş Eğilimi Başladı

Altın piyasasında gram altın güne 6.823 liradan başlarken, çeyrek ve Cumhuriyet altınlarında da sınırlı bir düşüş gözlemleniyor.

Hürmüz Boğazı Krizi Akaryakıt Fiyatlarını Etkiledi

Orta Doğu'daki ateşkes, petrol fiyatlarını düşürerek akaryakıt fiyatlarında önemli indirimlere yol açtı. Motorinde 12,86 TL, benzinde ise 1,07 TL düşüş gerçekleşti.

Felipe Melo Galatasaray’ın Şampiyonluğuna Güveniyor

Felipe Melo, 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe Stadı'nda elde ettikleri şampiyonluğu hatırlatarak önemli yorumlarda bulundu. Eski Galatasaraylı futbolcu, o anıların unutulmaz olduğunu vurguladı.

Fenerbahçe’den Marco Asensio’nun Sakatlığı Hakkında Bilgilendirme

Fenerbahçe'de Asensio'nun sol diz ön çapraz bağında gerilme ve ödem meydana geldiği açıklandı.

TAFE Traktör Konya’da Yeni Serisini Tanıtıyor

TAFE Traktör, Konya Tarım Fuarı'nda yeni traktör serisini tanıtarak Türkiye'deki çiftçiler için özel ürünler geliştirme kararlılığını gösterdi ve 100 beygir altı segmentteki liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.