Olay anında inşaatta çalışan işçiler, kalıp sökümü sırasında feci bir kaza geçirdi.
BETON PARÇALARI İŞÇİLERİN ÜZERİNE DÜŞTÜ
Batman’da inşaatı süren bir binada meydana gelen kazada, kalıp sökümü sırasında üzerine beton parçaları düşen işçilerden biri hayatını kaybederken, diğeri ise ağır yaralandı. Olayın 16.00 civarında Kuyubaşı köyünde bulunan inşaat alanında gerçekleştiği bildirildi. Seyithan Alkan (23) ve R.A. (23) isimli işçiler, kalıp sökümü esnasında beton kalıplarının düşmesi sonucu ağır yaralanarak sağlık ekiplerine ihbar edilerek hızlı bir şekilde hastanelere sevk edildi.
SALDIRIDAN AĞIR YARALI KURBANLAR
Olay yerine intikal eden sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri, yaralı işçilerin durumu ile hızlıca müdahale etti. Yaralılar, ambulanslarla en yakın sağlık kuruluşlarına ulaştırıldı. Ancak, ağır yaralı işçilerden Seyithan Alkan, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Diğer işçi R.A.’nın ise Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi sürecinin devam ettiği ve entübe edildiği, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Yaşanan olay sonrası, jandarma tarafından kazaya ilişkin detaylı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi. Kazanın sebepleri ve sorumluların belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor.