Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Times Higher Education Sürdürülebilirlik Etki Sıralaması 2026’da Türkiye birincisi oldu. Dünya genelinde 59. sıraya yükseldi. Bu başarı BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları çalışmalarının sonucudur. Cinsiyet eşitliğinde dünya ikincisi nitelikli eğitimde dünya altıncısı oldu. Barış adalet güçlü kurumlar ve ortaklıklar alanlarında da üst sıralarda yer aldı.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
Manşet
AK Parti, Yarın Kampa Giriyor
AK Parti'nin 33. İstişare ve Değerlendirme Kampı, bu yıl Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenecek. Kampta partinin 25 yıllık geçmişi değerlendirilecek.
Manşet
Erhan Karaal’ın Aracına Takip Cihazı Görüntüleri
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal'ın Maltepe'de kaçırılmasına ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri elde edildi. Görüntülerde eski bir İBB çalışanının araca takip cihazı taktığı anlar yer alıyor.
Manşet
Kediye Sprey Sıkanlara 1500 TL Ceza
Karamürsel'in Kayacık Mahallesi'ndeki bir zincir markette çalışan A.I., sokak kedisini sevme bahanesiyle yanına çağırdıktan sonra yüzüne yağ çözücü sprey sıktı. O anları market çalışanı Y.T. cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada paylaştı.
Manşet
Mansur Yavaş’tan AK Parti’ye Geçen Başkanlara Tepki
Mamak Metrosu şantiyesinde düzenlenen programda Mansur Yavaş'a, AK Parti'ye geçen belediye başkanları soruldu. Yavaş bu soruya sert bir tepki gösterdi.
Manşet
Yusuf Aydemir’e Ağırlaştırılmış Müebbet
Ağrı'da 2018 yılında kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin yeniden yargılamada, amca Yusuf Aydemir ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Yusuf Aydemir'i "kasten öldürmek" suçundan cezalandırdı.