Bayern Münih, Kimmich’in Sözleşmesini Uzattı

BAYERN MÜNİH’TEN KİMMİCH AÇIKLAMASI

Bundesliga takımlarından Bayern Münih, 30 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu Joshua Kimmich’in sözleşmesini 30 Haziran 2029’a kadar uzattığını duyurdu. Kulüpten gelen bilgilere göre, “Bu yaz, 30 yaşındaki oyuncunun Münih’e taşınmasının üzerinden 10 yıl geçmiş olacak.”

KAZANDIĞI BAŞARILAR

Alman orta saha oyuncusu Kimmich, Bayern Münih ile geçirdiği süreçte 8 Bundesliga şampiyonluğu, 1 UEFA Şampiyonlar Ligi ve 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası kazanmayı başardı.

TRANSFER DETAYLARI

Joshua Kimmich, Temmuz 2015’te Stuttgart’tan Bayern Münih’e katılmıştı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

14 Yaşındaki Kız Çocuğu Balkondan Düştü

Aksaray'da bir 14 yaşındaki kız, 3. kattaki balkondan düşerek 2. kattaki bir dairenin balkonuna çakıldı ve ağır yaralandı.

Keykubat Mahallesi’nde Trafik Kazası: 4 Yaralı

Kayseri'de iki aracın çarpışması sonucu biri kaldırıma savrulan otomobil, yaya 2 kişiye çarparak 4 yaralıya yol açtı.

Motosiklet Denetiminde 2 Milyon 288 Bin Lira Ceza

Manisa'da gerçekleştirilen motosiklet denetimlerinde 1.874 araç kontrol edilerek, 622 sürücüye toplamda 2.288.441 TL ceza kesildi; 37 araç trafikten men edildi.

Başakşehir İkitelli OSB’de Ayakkabı İmalathanesinde Yangın Kontrol Altına Alındı

Başakşehir'deki Aymakop Sanayi Sitesi'ndeki ayakkabı imalatında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına hızlı bir müdahaleyle söndürdü.

Kahramanmaraş’Ta Trafik Kazasında Üç Kişi Yaralandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında bir otomobil takla attı, üç kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.