Beşiktaş Hazırlıklarını Tamamladı: Samsunspor Maçı Bekleniyor

Beşiktaş SAMSUNSPOR’U AĞIRLAYACAK

Süper Lig’in 13. haftasında Beşiktaş, bugün Samsunspor ile karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekip, müsabakaya yönelik son hazırlıklarını tamamladı.

ANRETMAN DETAYLARI

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapıldı. Futbolcular, antrenmana ısınma koşuları ve koordinasyon çalışmaları ile başladılar. Ardından, 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştirmelerinin ardından taktik antrenmanla seans sona erdi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Amsterdam’da Yahudi Okuluna Yapılan Patlama Saldırısı

Amsterdam'daki bir Yahudi okulunda meydana gelen patlamada hasar oluştu. Olayın arka planı ve detayları henüz netlik kazanmadı.

Ayvansaray Mahallesinde Yangın: Bir Ölü, Yedi Yaralı

İstanbul Fatih'te bir binada çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti. Mahsur kalanlar kurtarılırken, iki ağır olmak üzere toplam beş yaralı hastaneye sevk edildi.

Kızılcahamam’da Otonom Kaza: Hostes Hayatını Kaybetti, 15 Yaralı

Kızılcahamam'da şehirlerarası yolcu otobüsü ile çekici çarpıştı. Kazada bir otobüs hostesi hayatını kaybetti, 15 kişi ise yaralandı.

Siber Suç Operasyonu: 94 Şüpheli Tutuklandı

Interpol, dünya genelinde gerçekleştirilen büyük bir siber suç operasyonunda, "aşk dolandırıcılığı" gibi suçlarla ilişkili binlerce IP adresini devre dışı bıraktı.

Sırbistan Gümrüğünde Bin 374 Euro Ele Geçirildi

Sırbistan'da kontrol sırasında bir gurbetçinin üstünden 374 bin euro bulundu. Ele geçirilen bu miktarın, 18 milyon 918 bin TL'ye eşit olduğu bildirildi.