Beyaz Saray’dan Gazze Plânı Hakkında Açıklama

GAZZE’DEKİ SON DURUM HAKKINDA AÇIKLAMA

Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, düzenlediği basın toplantısında Gazze’ye dair güncel durumu değerlendirdi. Leavitt, Başkan Trump’ın Hamas’a Gazze konusunda 3-4 gün süre tanıdığını aktardı. Trump’ın liderliğinde hazırlanan Gazze ateşkes planının dünya genelinde kabul gördüğüne dikkat çeken Leavitt, “Bu barış planı sadece İsrail tarafından kabul edilmedi, aynı zamanda dünyanın dört bir yanındaki Müslüman ve Arap ülkeleri ile Avrupa liderleri tarafından da alkışlandı. Bu planı, dünyadaki hemen hemen herkes destekliyor” şeklinde konuştu.

BARIŞ PLANI VE GELECEK UMUTLARI

Leavitt, bu planla gurur duyduklarını ve Hamas’ın da bu planı kabul etmesini umduklarını ifade etti. “Çünkü bu plan, Orta Doğu’nun daha barışçıl ve müreffeh bir bölge haline gelmesini sağlayacaktır” dedi. Bu açıklamalar, uluslararası toplumun Gazze’deki duruma yönelik ilgisini artırırken, barış çabalarının önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.