Bilecik’te Dolandırıcılık Operasyonu: Beş Şüpheli Yakalandı

BİLECİK’TE DOLANDIRICILAR POLİS KILIĞINDA SAHİBİ OLDU

Bilecik’in Söğüt ilçesinde 72 yaşındaki bir kadını hedef alan dolandırıcılar, kendilerini polis olarak tanıttı. Kadının adının bir cinayetle ilişkilendirildiğini öne süren şüpheliler, evdeki değerli eşyaların ve paraların kontrol edilmesi gerektiğini ifade etti. Bu durum karşısında paniğe kapılan kadın, eve gelen şüphelilere ziynet eşyalarıyla birlikte yaklaşık olarak 5 bin lira teslim etti.

DOLANDIRILDIĞINI ANLAYAN KADINDAN ŞİKAYET

Bir süre sonra dolandırıldığını fark eden kadın, durumu jandarmaya bildirerek şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen Jandarma Suç Araştırma Timi, yürüttüğü çalışmalar sonucunda şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Belirlenen zanlılar D.S, K.Y, Y.T.Y, S.K. ve E.Y.Y. olarak belirlendi.

EŞ ZAMANLI OPERASYONLA YAKALANDILAR

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından, Bilecik, İstanbul ve Balıkesir’de aynı anda düzenlenen operasyon sonucunda şüpheliler yakalandı. Gözaltına alınan dolandırıcılar, jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bitlis’te Kar Yağışı Nedeniyle 62 Köy Yolu Kapandı

Bitlis'te yoğun kar yağışı nedeniyle hayat zorlaştı; merkezde kar kalınlığı 15 santimetre, yüksek bölgelerde ise 35 santimetreye çıktı ve 62 köy yolu kapandı.

YÖK Diş Hekimliği Eğitiminde Yeni Dönem Başlatıyor

Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı ile eşleşen yüksek lisans ve doktora programları sonlandırılacak. Uzmanlık dallarında değişiklik yaşanacak.

MSB Haftalık Toplantısında Önemli Gelişmeler Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı, Endonezya'ya askeri gemi satışıyla ilgili kesin bir anlaşmanın mevcut olmadığını duyurdu.

Yılmaz Vural’dan Transfer Açıklaması ve Eleştiriler

Boşta olan teknik direktör Yılmaz Vural, Suudi Arabistan'dan bir takım ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü açıkladı. Bu gelişme, futbol dünyasında dikkat çekti.

Dış Ticarette Aralık Ayında Yüzde 13 Artış Gerçekleşti

2025 Aralık ayında ihracat birim değer endeksi yüzde 13 artarken, dış ticaret haddi 7,2 puanlık artışla 92,4 seviyesine ulaştı.