SÜPER LİG’DE BEŞİKTAŞ TRANSFER AŞAMALARI
Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu zorlu geçiren Beşiktaş, yaz transfer dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Siyah-beyazlılar, sol bek David Jurasek ve santrfor Tammy Abraham’ı kadrosuna katarak yeni sezon için takımlarını şekillendirmeye başlarken, üçüncü transferleri ile de anlaşma sağladı.
NAPOLİ İLE ANLAŞMA
Gazeteci Fabrizio Romano’nun verdiği bilgiye göre, Beşiktaş, Jens Cajuste’nin kiralık transferi konusunda Napoli ile anlaşma sağladı. Beşiktaş’ın, sözleşmeye şarta bağlı satın alma opsiyonunu eklediği ifade ediliyor.
KİRALAMA BEDELİ VE OPSİYON DETAYLARI
İsveçli orta saha oyuncusunun kiralanması için Beşiktaş, 1 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek. Ayrıca, şarta bağlı satın alma opsiyonu ise 6 milyon 500 bin euro olarak belirlenmiş durumda.
25 yaşındaki futbolcunun kısa bir süre içerisinde sağlık kontrolleri ve resmi imza için İstanbul’a gelmesi bekleniyor.
PATLAYICI PERFORMANS
Geçtiğimiz sezonunu Ipswich Town’da kiralık olarak geçiren Cajuste, 33 maçta 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Bu tutumuyla, Beşiktaş’a katıldığı dönemde kendini kanıtlama fırsatına sahip olacak.
then "Add to Home Screen"