Cami Deprem Nedeniyle Mühürlendi

DÜNYA’DA DEPREM ETKİLERİ

İstanbul’da 6,2 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Bu sarsıntı sonrası Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Sıddık Camii hasar görmüş durumda. Camii minaresinde meydana gelen yamulmayı fark eden görevliler, durumu yetkililere bildirdi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Olay yerine gelen belediye ekipleri, camiye giriş ve çıkışları kapatma kararı aldı. Ekipler camiyi mühürlerken, çevresinde güvenlik koridoru için barikatlar oluşturdu. Camii cemaatinden Nabi Altay, “Üçüncü şerefenin üzerine bir kırılma olmuş. Belediye ekipleri tedbir amacıyla önlem aldı, camimiz mühürlendi. Biz her gün burada namaz kılıyoruz, bir şey yoktu. Öğlen olan depremde oldu. Çok yamulmuş, şu anda tedbir amaçlı boşaltıldı.” şeklinde açıklama yaptı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Düğünde Çıkan Kavgada Taraflar Birbirine Girdi

Esenyurt'ta bir düğün salonunda henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma şiddetli kavgaya dönüştü.

Kağıthane’de 30 Milyon Liralık Uyuşturucu Ele Geçirildi

İstanbul Kağıthane Seyrantepe'de bir binadan gelen yoğun uyuşturucu kokusu polis ekiplerini alarma geçirince 18 Mayıs Pazartesi günü çalışma başlatıldı. Ekipler saat 14.00'te adres çevresinde izleme ve gözetleme yaptı.

Otomobil Arızası Cinayete Yol Açtı

Adana'nın Seyhan ilçesi Onur Mahallesi'nde 24 Mayıs saat 18.00'de karşılaşan husumetli iki kişiden Bişar Oğuz, belinden çıkardığı tabancayla Cumali Kocabey'e ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlarla Kocabey sırtından, arkadaşı Doğan Toprak ayağından vuruldu.

Meteoroloji’den Yeni Hava Durumu Tahmini

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları yaz değerlerine ulaşırken bazı bölgelerde yerel sağanak yağışlar etkili oluyor. Dün Niğde'de kuvvetli yağış nedeniyle üç araç sele kapıldı.

Fenerbahçe’de Yıldırım ile Safi Oylaması Başladı

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda yeni başkan belirleniyor. Aziz Yıldırım ile Hakan Safi arasındaki seçimde oy kullanma işlemi başladı ve saat 17.00'de sona erecek.