Chp Kurultay Davaları Birleştirildi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kurultayda yaşanan “şaibeli” iddiaları hala gündemde yer alıyor. 2023 yılında gerçekleştirilen genel seçimlerden ardından partinin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı bir isyan ortaya çıkmıştı. Değişim yanlıları olarak bilinen Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel gibi isimlerin öncülüğünde, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Kılıçdaroğlu’nun 13 yıllık liderlik dönemi sona erdi ve Özgür Özel partinin yeni genel başkanı oldu.

İDDİALAR DEVAM EDİYOR

Kurultay sonrasında delegelere para dağıtıldığına dair iddialar gündemden düşmedi. Bu durum üzerine eski Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve bazı delegeler, CHP’nin 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde yapılacak kurultayının iptali için farklı mahkemelerde dava açma yoluna gitti.

DAVALAR BİR ARAYA GETİRİLDİ

Olağanüstü kurultay iptali talebiyle başlatılan dava, 41. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne yapılmıştı. Daha sonra bu dava, 42. Asliye Mahkemesi’nde açılan bir dava ile birleştirildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.