Emma Watson Hız Sınırını Aştı

EMMA WATSON’IN HIZ SINIRI İHLALİ

Harry Potter serilerinde Hermione Granger karakterine hayat veren ve dünya genelinde tanınan Emma Watson, hız sınırını ihlal ederken yakalandı ve ehliyetine el konuldu. Alınan bilgilere göre, 35 yaşındaki İngiliz oyuncu son iki yıl içerisinde dördüncü kez hız sınırını aşma suçunu işledi. 30 mil hız sınırı bulunan bölgede 38 mil hızla araç kullandığını itiraf eden Watson, High Wycombe Sulh Ceza Mahkemesi’nde toplamda 1044 sterlin para cezası aldı.

CEZA PUANLARI VE TRAFİK SUÇLARI

Watson’ın ehliyetine üç ceza puanı eklendi. Ekim 2023, Kasım 2023 ve Ocak 2024 tarihlerinde işlediği trafik suçlarından dolayı toplamda dokuz ceza puanı daha mevcut. Bu durum, Watson’ın trafik kurallarına uymadığı için yaşadığı sıkıntıları ortaya koyuyor.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER

Emma Watson’ın durumu sosyal medyada oldukça büyük bir ilgiyle karşılandı. Harry Potter hayranları, çeşitli yorumlar yaparak tepkilerini ortaya koydu. Bazı kullanıcılar, film serisinde Hermione’nin okuldaki binasına gönderme yaparak “Gryffindor’dan 50 puan kesildi” gibi esprili paylaşımlar yaptı. Diğer bazı kullanıcılar ise yıldız isme destek verdiklerini belirtti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ukrayna Deniz Kuvvetleri’nden Türk Gemisine Saldırı İddiası

Ukrayna Deniz Kuvvetleri, Türkiye'ye ait "VIVA" isimli geminin Mısır'a doğru sefer yaparken Rusya'nın insansız hava aracı saldırısına uğradığını iddia etti.

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.