Erdoğan o ülkeye uçtu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turuna devam ediyor. Erdoğan özel uçak 'TUR' ile Zambiya'nın başkenti Lusaka'ya gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Johannesburg O.R. Tambo Uluslararası Havalimanı'nda  Güney Afrika Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Rob Davies, Türkiye'nin Pretorya  Büyükelçisi Elif Çomoğlu Ülgen ve diğer ilgililer tarafından uğurlandı.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret  Bakanı Ruhsar Pekcan, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker ile MHP Kayseri  Milletvekili İsmail Özdemir de Zambiya'ya gitti.

TRT

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe’de Milan Skriniar İçin Olumsuz Gelişmeler

Fenerbahçe'de sakatlığı tekerrür eden Milan Skriniar, Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. Slovak futbolcunun sezon boyunca oynayıp oynayamayacağı ise belirsizliğini sürdürüyor.

Real Madrid’de Mourinho Krizi Derinleşiyor

Real Madrid, yeni teknik direktör arayışında Jose Mourinho'nun ismini düşündü ancak futbolcuların tepkisi, yönetimde gerginliğe yol açtı.

Uğurcan Çakır Avrupa’da İkinci Kurtarış Yüzdesiyle Parlıyor

Galatasaray'ın kalecisi Uğurcan Çakır, yüzde 79 kurtarış oranıyla Avrupa'nın en iyi kalecileri arasında ikinci sıradaki yerini aldı ve dikkatleri üzerine topladı.

Beşiktaş, Gaziantep FK’yı Deplasmanda Mağlup Etti

Beşiktaş, Süper Lig'deki 32. hafta karşılaşmasında Gaziantep FK'yı 2-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. İlk yarıda Djalo ve Asllani'nin golleriyle kazandı.

İstanbul’da Basın Mensupları İçin 1 Mayıs Güzergahları Belirlendi

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için basın mensuplarının ulaşımını kolaylaştıracak özel geçiş yolları oluşturuldu.