Fahrettin Altun’dan 28 Şubat Mesajı

28 ŞUBAT DARBESİNE YOL AÇAN SÜREÇ VE SONUÇLARI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, 28 Şubat darbesinin 28. yıl dönümünü anarak şunları söyledi: “İttifak netti. Olympos dağının çocukları ile Hira dağının evlatları… ’28 Şubat bin yıl sürecek’ diyorlardı. Öyle olmadı.” Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözleriyle milletinin desteğiyle yola çıktığını, kayıt dışı siyasetin son bulacağını ve her türlü vesayetin yok olacağını belirtti. “Elhamdülillah… Öyle de oldu. Direndi, mücadele etti.”

28 ŞUBAT’IN KALINTILARINA SON VERİLDİ

Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteğiyle 28 Şubat’ın kalıntılarına son verildiğini ve darbecilerden hesap sorulmasına olanak tanındığını vurguladı. Cuntacıların açtığı yaraların sarıldığını ve yasakçı zihniyete karşı güçlü bir duruş sergilendiğini ifade etti. Bu sürecin Türkiye’nin demokrasisi ve özgürlükleri için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

TÜRKİYE YÜZYILI YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDİYOR

Altun, Anadolu’nun şahlanışından rahatsız olan rantçı sermaye gruplarını ve millete pranga vurmak için çalışan psikolojik harekat merkezlerini deşifre ettiklerini söyledi. Ayrıca, vesayetçilerden önce askeri botları giyerek alanları provoke edenleri, bindirilmiş kıtaları ve sadece kuklaları değil, kuklacıları ifşa ederek kirli planlarını bozduklarını kaydetti. “Türkiye Yüzyılı’nın meşalesini yaktı.” diyen Altun, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, kalbi ülkesinin istiklali ve istikbali için çarpan gençlerimizle Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzü kesintisiz sürdüreceğiz, Cumhuriyetimizin ikinci asrına damgamızı vuracağız.” ifadelerini kullandı. Altun, ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yer aldığı bir video da paylaştı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.