Fatih Ürek’in Hastane Açıklaması Spekülatif İddiaları Çürüttü

Fatih Ürek, son yolculuğuna uğurlandı

Türk müziğinin tanınan ismi Fatih Ürek, dün gerçekleşen cenaze töreniyle son bir kez sevenleri tarafından anıldı. Ancak bu törenin ardından sosyal medyada yayılan spekülasyonlar dikkat çekti.

TIBBİ DETAYLAR PAYLAŞILDI

Hastane tarafından yapılan resmi açıklamada, Ürek’in 15 Ekim 2025 tarihinde 112 Acil ekiplerince entübe halde hastaneye getirildiği belirtildi. Alınan bilgilere göre, uzman hekimler tarafından tüm acil ve ileri yaşam destek uygulamalarının eksiksiz şekilde gerçekleştirildiği ifade edildi.

TIBBİ BULGULAR İNCELENDİ

Açıklamanın devamında, sanatçının evde yapılan ilk müdahalesinden itibaren hastanede geçirdiği yaklaşık 3,5 aylık yoğun bakım sürecinde gerçekleştirilen tüm klinik değerlendirmelerde, iddia edildiği gibi herhangi bir yasaklı madde kullanımına dair tıbbi veri ya da bulguya ulaşılamadığı vurgulandı. Hastane yönetimi, Ürek’in tedavi sürecinde bilincinin kapalı olduğu ve entübe bir şekilde yaşama tutunduğu süreçte bu yönde bir tespitin yapılmadığını net bir şekilde aktardı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Özel Kız Yurdunda Korkutan Patlama Meydana Geldi

Serdivan'daki bir kız öğrenci yurdunun dinlenme odasında patlayan tüp, büyük paniğe yol açtı. Olayın ardından yurttaki öğrenciler otellere yerleştirildi.

TFF Süper Lig’de Fenerbahçe’den Zorlu Mücadele Açıklaması

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Domenico Tedesco, Kocaelispor karşılaşmasının ardından zeminle ilgili sorunları dile getirerek, oyuncularının devre arasındaki şikayetlerini aktardı.

Yangın Sonrası Bulunan İki Ceset Şok Etti

İstanbul Esenler'deki bir iş yerinde çıkan yangında, itfaiye ekipleri iki ceset buldu. Cesetlerde mermi izleri tespit edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobil Alışveriş Merkezine Düşerek İş Yerine Girdi

Çorlu'da bir kadın sürücü, direksiyon kontrolünü kaybederek otomobili bir alışveriş merkezine sürüklendi. Olayda can kaybı yaşanmadı.

Terörsüz Türkiye Komisyonu’ndan Rapor Yazım Toplantısı

Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, terörsüz Türkiye için beşinci kez toplanacak. Rapor yazım oturumu, Çarşamba günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlık edecek.