Fenerbahçe Borsa’da Yatırımcıları Üzdü

HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI VE HİSSELER

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasının sonuçları, borsa hisselerine yansıdı. Lider konumundaki Galatasaray, geçtiğimiz hafta Sipay Bodrum FK’yi 2-0 yenerek önemli bir galibiyet aldı. Ancak Fenerbahçe, dün akşam karşılaştığı Bellona Kayserispor ile 3-3 berabere kalarak şampiyonluk yarışı açısından sıkıntılı bir durum yaşadı. Bu sonuç sonrasında Fenerbahçe’nin Galatasaray ile olan puan farkı 5’e yükseldi.

BORSADA HİSSE FİYATLARI

Bu gelişmeler, takımların borsa performanslarında da etkisini gösterdi. Fenerbahçe’nin hisse fiyatı yüzde 7,65 bir düşüşle 42,76 liradan işlem görmeye başladı. Galatasaray hisseleri ise yüzde 7,49 artarak 2,01 liraya yükseldi. Bunun yanı sıra Beşiktaş, yüzde 0,49 artışla 2,06 liradan ve Trabzonspor da yüzde 1,11 artışla 0,91 liradan işlem gördü.

Saat 10.25 itibarıyla ise Galatasaray hisseleri yüzde 6,95 artışla 2 liradan, Trabzonspor yüzde 2 yükselişle 0,92 liradan işlem görürken, Beşiktaş hisseleri yüzde 0,98 düşüşle 2,03 lira, Fenerbahçe hisseleri de yüzde 8 düşüşle 42,60 liradan işlemde bulunuyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Gazze’de Gıda Güvenliği Krizi Devam Ediyor

Birleşmiş Milletler'e bağlı yapıların IPC raporuna göre, Gazze'deki 1,6 milyon kişi, Nisan 2026'ya kadar ciddi gıda güvensizliği sorunu yaşayacak.

ABD’li Bakan Rubio’dan Gazze İçin Yardım Çağrısı

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Gazze'deki insani yardımların artırılması gerektiğini vurgularken, ateşkes sürecinin sürdüğünü açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadesini Verdi

Fenerbahçe'nin Başkanı Sadettin Saran, yürütülen uyuşturucu soruşturması çerçevesinde "şüpheli" olarak ifade vermek üzere polis merkezine davet edildi.

Japonya’nın Nükleer Silah Sahibi Olma Tartışması Derinleşiyor

Japonya'da bir hükümet yetkilisi, Başbakan Takaiçi Sanae'nin güvenlik politikaları çerçevesinde nükleer silah edinme gerekliliğini dile getirdi.

Anadolu Efes Evinde Dubai’ye Yenildi

Anadolu Efes, EuroLeague 17. haftasında evinde Dubai Basketbol'a karşı 80-76'lık bir yenilgi aldı.