Fenerbahçe’de Kriz Ortaya Çıktı

MAÇ SONUCUNDA EŞİTLİK

Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor ile evinde karşılaştı. Kadıköy’deki Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda gerçekleşen mücadele 3-3 berabere sonuçlandı. Fenerbahçe’nin gol katkısı 36. dakikada ve 79. dakikada penaltıdan Anderson Talisca ile 64. dakikada Allan Saint-Maximin’den geldi. Kayserispor ise 7. dakikada Ramazan Civelek, 48. dakikada Duckens Nazon ve 90+4. dakikada Talha Sarıarslan’ın golleriyle skoru eşitledi.

FENERBAHÇE TRİBÜNLERİNDEN TEPKİLER

Kayserispor’un üçüncü golü sonrası Fenerbahçe taraftarlarının tepkisi büyüdü. Özellikle son dakikalarda yaşanan bu durum, tribünlerde gerilimi arttırdı.

ÖNEMLİ

Yeni Yasaya Göre Cezalar Artıyor

Türkiye'de Karayolları Trafik Kanunu'nda yapılan değişiklikle trafik cezaları önemli oranda artırıldı. Plakasız araçlar için 280 bin TL'ye kadar ceza uygulanacak.

Kırmızı Bültenle Aranan Üç Kişi Yakalandı

Almanya ve Hırvatistan'da düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu ticareti ve cinsel saldırı suçlarından aranan 3 kişi yakalanarak Türkiye'ye geri gönderildi.

Daha Fazlası!