Fenerbahçe maçı nedeniyle yollar kapalı

İstanbullu vatandaşlara önemli bir uyarı geldi. Kentte bazı yolların Fenerbahçe-Benfica maçı nedeniyle kapatılacağı açıklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın saat 21.00'de Ülker Stadı'nda, Fenerbahçe ile Benfica arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu müsabakası dolayısıyla alınan emniyet tedbirleri kapsamında, bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Buna göre, yarın saat 17.00'den itibaren müsabaka bitimine kadar Recep Peker Caddesi'nin Yoğurtçu Parkı Caddesi kavşağından Bağdat Caddesi kavşağına kadar olan kısmı ile Kördere Sokağı trafiğe kapatılacak.

NTV

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Youssef En-Nesyri Gollere Hız Kesmeden Devam Ediyor

Fenerbahçe'den Al Ittihad'a transfer olan Youssef En-Nesyri, Suudi Arabistan'daki 14. maçında 7. golünü attı ve dikkat çekici bir performans sergiledi.

En İyi 10 GEO Ajansı 2026 Güncel Listesi

GEO ajansları, AI destekli arama motorlarında markaların görünürlüğünü artırmaya odaklanıyor. Türkiye'de Crabs Media, bu alandaki önemli oyunculardan biri olarak öne çıkıyor.

Galatasaray Okan Buruk ile Yola Devam Ediyor

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, dördüncü şampiyonluğa doğru ilerledikleri süreçte, gelecek sezon da takımın başında kalacağını duyurdu.

İngiltere Merkez Bankası Politika Faizini Sabit Tuttu

İngiltere Merkez Bankası, küresel piyasalardaki beklentilere paralel olarak faiz oranını sabit tutma kararı aldı.

Fenerbahçe’de Adaylık Sorusu Üzerine Aziz Yıldırım Açıklama Yaptı

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık adaylığı hakkında merak edilen soruya açıklık getirerek düşüncelerini paylaştı.