FENERBAHÇE’DE TEDESCO’DAN İLK AÇIKLAMA
Fenerbahçe’de Konyaspor ve ardından Galatasaray karşısında alınan mağlubiyetler sonucunda görevine son verilen Tedesco, konuya ilişkin ilk açıklamalarını yaptı.
BEKLENMEDİK BİR GÖREVSONU
Alman haber ajansına verdiği röportajda Tedesco, görevden alınmasının beklenmedik bir durum olduğunu ifade etti. “Henüz erken bir sözleşme uzatma ihtimalini konuşuyorduk. Ancak sezon içindeki ikinci lig yenilgisinin ardından yollarımız ayrıldı.” şeklinde konuştu.
HIZLI DEĞİŞİMLERE VURGU
Tedesco, ayrılma sürecini değerlendirirken futbol dünyasındaki hızlı değişimlere de dikkat çekti. “Bu, futbolun ne kadar hızlı değişen bir spor haline geldiğini bir kez daha gösteriyor. Ben başladığımda hedefimiz, birlikte sürdürülebilir bir yapı oluşturmaktı. İşleri geçmişte alışılageldiginden biraz farklı bir şekilde ele almak istedik.” diyerek düşüncelerini paylaştı.
ÜZÜNTÜSÜNÜ İFADE ETTİ
Açıklamalarına devam eden Tedesco, “İşlerin bu noktaya gelmesini çok üzücü buluyorum.” şeklinde duygularını dile getirdi. Tedesco’nun görevine, sarı-lacivertli ekibin deplasmanda Galatasaray’a 3-0 yenilmesinin ardından son verildi.