DEVRE ARASI GELİŞMELER
Galatasaray’ın Milan’dan kiraladığı Alvaro Morata hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Kış transfer döneminde kadrosuna kattığı Morata’ya Serie A ekibi Como tarafından bir teklif yapıldı, ancak Galatasaray bu teklifi kabul etmedi.
COMO BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI
Como Başkanı Mirwan Suwarso, Morata ile ilgili yaptığı açıklamada, “Alvaro Morata için Milan ile anlaşma sağladık, oyuncu ile de anlaşmamız tamam. Milan’ın Galatasaray ile görüşmesi gerekiyor. Biz üzerimize düşeni yaptık.” ifadelerini kullanmıştı. Kulüp ile yakın ilişkileriyle bilinen İtalyan gazeteci Marco Conterio’nun aktardığına göre, Galatasaray, Como’nun Morata için sunduğu teklifi geri çevirdi.
GALATASARAY MORATA’YI KADRODA TUTMAK İSTİYOR
Aynı haberde, teknik direktör Okan Buruk’un İspanyol golcüyü gelecek sezon için ilk 11’de düşünerek kadroda tutma niyetinde olduğu ifade edildi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen Morata, 16 maçta 7 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyerek yarım sezonda hem lig hem de Türkiye Kupası zaferi yaşadı.