GALATASARAY’DA ALVARO MORATA GELİŞMELERİ
Devre arasında Galatasaray’ın Milan’dan kiraladığı Alvaro Morata konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray, kış transfer döneminde Milan’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Alvaro Morata’ya Serie A temsilcisi Como’dan gelen teklifi kabul etmiyor.
COMO BAŞKANINDAN AÇIKLAMALAR
Como Başkanı Mirwan Suwarso, Morata hakkında yaptığı açıklamada, “Alvaro Morata için Milan ile anlaşma sağladık, oyuncu ile de anlaşmamız tamam. Milan’ın Galatasaray ile görüşmesi gerekiyor. Biz üzerimize düşeni yaptık.” ifadelerini kullandı. Ancak, kulübe yakınlığıyla tanınan İtalyan gazeteci Marco Conterio’nun haberine göre sarı-kırmızılı ekip, Como’nun Morata için yaptığı teklifi reddetti.
TEKNİK DİREKTÖRÜN DÜŞÜNCELERİ
Haberde, Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk’un İspanyol golcüyü gelecek sezon ilk 11’de düşünmesi nedeniyle kadroda tutmak istediği bildirildi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 16 maça çıkan Morata, bu dönemde 7 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyerek hem ligde hem de Türkiye Kupası’nda zafer yaşadı.