GALATASARAY REKOR KIRMA HEDEFİNDE
Victor Osimhen, Leroy Sane, Wilfred Singo, Uğurcan Çakır ve İlkay Gündoğan gibi ünlü futbolcuları kadrosuna katarak yaklaşık 300 milyon euro değerinde bir takım oluşturan Galatasaray, resmi ürün satışlarında yeni bir rekora imza atmayı planlıyor. Sarı-kırmızılı kulüp, mağazacılık gelirlerini artırmayı amaçlıyor.
YENİ GELİR HEDEFİ 5.5 MİLYAR LİRA
Geçtiğimiz sezon 3.5 milyar lira olarak gerçekleşen GS Store gelirlerinin, bu sezon 5.5 milyar lira seviyesine ulaşması bekleniyor. Özellikle Osimhen’in transferinin ardından satışa sunulan ve büyük ilgi gören “Solo il Gala” setlerinin dağıtımına başlandığı belirtilirken, benzer bir organizasyonun Leroy Sane için de yapılacağı ifade ediliyor.
RESMİ ÜRÜN SATIŞLARINDA YÜKSELİŞ
Satılan resmi ürün sayısındaki artış da somut verilere yansıyor. Galatasaray’ın üst üste gelen şampiyonlukları ve yıldız transferleri sayesinde taraftarın ciddi destek vermesi sağlanıyor. Geçen sezon toplamda 4 milyon 725 bin 316 adet ürün GS Store’larda satıldı. Bu sezon için hedef ise 6 milyon olarak belirlendi. Böylece Galatasaray, sahada başarı gösterirken, taraftarlar da ürün alarak kulüplerine önemli bir katkı sağlıyor. Forma satışlarında da hedef, bu sene 1 milyon olarak belirlendi.