Gençlerbirliği Trabzonspor Maçında 7 Gol Sevinci

SÜPER LİG’DE GOL DOLU MAÇ

Trabzonspor, Süper Lig’in 17. haftasında başkentte Gençlerbirliği ile karşılaştı. İki ekibin büyük bir çekişme sergilediği karşılaşmada toplam yedi gol atılırken, maçı kazanan taraf Gençlerbirliği oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ İLK YARIDA ÜSTÜNLÜĞÜ ELDE ETTİ

Maçın başlama düdüğüyle birlikte hızlı bir başlangıç yapan Gençlerbirliği, 5. dakikada öne geçti. Göktan Gürpüz’ün sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Goutas’ın kafa vuruşu ile skor 1-0 oldu. 23. dakikada ev sahibi ekip yeni bir atak geliştirdi; Oğulcan Ülgün’ün sağ kanattan ortaladığı topu Tongya, Metehan Mimaroğlu’na aktardı fakat Metehan’ın vuruşunu kaleci Onana önlemeyi başardı. Trabzonspor, 29. dakikada Zubkov’un pasıyla Sikan ve ardından Muçi ile iki net fırsat yakalasa da kaleci Velho, başarılı kurtarışlarla potansiyel farklı bir skoru önledi. 31. dakikada Gençlerbirliği, Oğulcan Ülgün’ün sağdan yaptığı ortayı Tongya’nın ağlara göndererek skoru 2-0’a taşıdı. 45+2. dakikada Trabzonspor’un umudu, Pina’nın sağdan ortasında Augusto’nun kafa golüyle farkı 2-1’e düşürmesiyle yeniden yeşerdi. İlk yarı bu skorla noktalandı.

İKİNCİ YARIDA GOL YAĞMURU YAŞANDI

İkinci yarıya yüksek tempo ile başlayan karşılaşmada, 50. dakikada Felipe Augusto’nun attığı gol ile Trabzonspor, durumu 2-2’ye getirdi. Ancak Gençlerbirliği bu gole hızlı bir yanıt vererek 52. dakikada Oğulcan Ülgün ve 58. dakikada Sekou Koita’nın golleriyle farkı yeniden ikiye çıkararak durumu 4-2 yaptı. 67. dakikada Trabzonspor’un kazandığı penaltıyı Ernest Muçi gole çevirerek farkı 4-3’e indirdi.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI KAZANDI

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca, karşılaşma Gençlerbirliği’nin 4-3’lük üstünlüğüyle sona erdi. Ev sahibi ekip, bu kritik galibiyetle sezonun ilk yarısını tamamlamış oldu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

ÖTV’siz Yerli Sıfır Araç İddialarına Eleştiri Geldi

Hurda teşvikiyle sıfır araçların ÖTV'siz satışı iddiaları sosyal medyada sürerken, otomotiv yazarı bu beklentinin gerçek olmadığını ve gerçekleşme olasılığının bulunmadığını vurguladı.

Gece Kulübü Davası 2 Mart 2024’te Görülecek

İstanbul Beşiktaş'taki gece kulübü yangını davasında, 12. duruşma ertelendi. Dört sanığın tutukluluk durumu ise devam ediyor.

Doğum Günü Kutlaması Trajik Olayla Sonuçlandı

Ağrı'da doğum günü kutlaması sırasında yumurta alerjisi nedeniyle pastayı yiyen üniversiteli Remziye Horuz, 2 Aralık'tan beri tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İş Arkadaşıyla Yüzleşme: Dolandırıcılık Suçlaması Geldi

Ankara'da bir ilaç çalışanı, iş arkadaşına banka hesabını verdiği gerekçesiyle nitelikli dolandırıcılıkla suçlanarak 20 yıl hapis istemiyle yargılanıyor. Kendisi mağdur olduğunu savunuyor.

BYD 15 Milyonluk Üretimle Tesla’yı Geride Bıraktı

Çinli otomotiv markası BYD, 15 milyon yeni enerji aracı üretim ve satışını geçerek otomotiv tarihine önemli bir başarı ile adını yazdırdı.