Göncek Köyü’nde Orman Yangını Oldu

ORMAN YANGINI ÇIKTI

11 Ağustos Pazartesi günü saat 12.30 civarında, Göncek köyü Camiyanı Mahallesi çevresinde bir orman yangını başladı. Köylülerin durumu bildirmesi üzerine, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve arazöz gönderildi. Yangına hem havadan hem de karadan müdahale edilirken, çevre halkı da söndürme çalışmalarında aktif rol aldı. Yoğun uğraşların ardından alevler kontrol altına alındı.

KIVILCIMLAR YANGINA NEDEN OLDU

Yapılan araştırmalarda yangının, tarlada biçerdöverle çalışırken çıkan kıvılcımlar nedeniyle başladığı belirlendi. Olayla ilgili olarak biçerdöver sahibi A.Ç. gözaltına alındı ve tutuklandı. Tarla sahibi S.O. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe’den İki Futbolcu Afrika Uluslar Kupası İçin Ayrıldı

Fenerbahçe, Süper Lig'de Konyaspor ile oynayacağı maç için hazırlıklara başladı. Youssef En-Nesyri ve Dorgeles Nene, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle İstanbul'dan ayrıldı.

Özgür Özel Açıkladı: Asgari Ücret 39 Bin TL Olmalı

CHP Lideri Özgür Özel, Kayseri'deki mitingde asgari ücretin 39 bin lira olması gerektiğini, işverenin yükünün prim desteğiyle 29 bin liraya indirilebileceğini açıkladı.

Sentinel Uyduları İle Konya ve Bursa’da Deformasyon Keşfi

Yapılan uydu incelemeleri, Konya ve Bursa ovalarında yıllık 5–10 santimetre arasında yer altı çöküntüleri tespit etti. Uzmanlar, yer altı suyu kullanımı ve fay hareketlerinin risk taşıdığına dikkat çekti.

İBB Meclisinden İSPARK Otopark Ücretlerine Zam Kararı

İBB Meclisi, İSPARK'taki otopark ücretlerini bölgelere göre artırarak 12 saatlik ücretin 550 liraya kadar yükselmesini onayladı.

Güllü Olayında Üçüncü Kişi İddiası Gündemde

Yalova'da ünlü şarkıcı Gül Tut, namıdiğer Güllü'nün ölümü üzerine kızı Tuğyan Ülkem Gülter "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı. Oğulları Tuğberk hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.