Hakan Çalhanoğlu yaz transfer dönemindeki Galatasaray ve Fenerbahçe iddialarını değerlendirdi. A Milli Futbol Takımı’nın Bulgaristan’ı 6-1 mağlup ettiği maç sonrası İtalya’dan Sportmediaset’e açıklamalarda bulunan Hakan, “Bu yaz hiçbir şey olmadı!” şeklinde konuştu.
HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİ;
Milli futbolcu, Inter’deki mutlu haliyle ilgili “Ben her zaman bir Inter oyuncusu oldum ve burada devam etmekten mutluyum. Kulübüm için her şeyi yapıyorum çünkü dediğim gibi ben bir Inter oyuncusuyum. Benim için hiçbir şey değişmedi. Bu yüzden, her zamanki gibi elimden gelenin en iyisini yapacağım.” ifadelerini kullandı.
KENAN YILDIZ YANITI;
Hakan Çalhanoğlu, Bulgaristan maçında gösterdiği performansla dikkat çeken Kenan Yıldız hakkında da “Kenan Yıldız, Ballon d’Or’u kazanabilir. Ben kazanamayacağım ama o kazanabilir, bunu başarabilir.” şeklinde bir değerlendirmede bulundu.
INTER İLE SÖZLEŞMESİ;
Şu anda 25 milyon euro piyasa değeri bulunan 31 yaşındaki futbolcunun, Inter ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.
SEZON PERFORMANSI;
Bu sezon Inter formasıyla 6 maçta oynayan Hakan Çalhanoğlu, 2 gol attı ve 2 asist yaptı.