Hakan Fidan, David Lammy ile görüştü

İKİLİ İLİŞKİLER ÜZERİNE GÖRÜŞME

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Fidan ve Lammy’nin yaptığı görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın sona erdirilmesine yönelik atılmakta olan adımlar değerlendiriliyor.

BÖLGESEL GELİŞMELERİN DEĞERLENDİRİLMESİ

Görüşme sırasında ayrıca Suriye’deki son gelişmeler, Pakistan ve Hindistan arasındaki durum ve diğer bölgesel konular da ele alınıyor. Bu konular, taraflar arasında yapılan sohbetin önemli başlıkları arasında yer alıyor.

ÖNEMLİ

Tahran Sokakları Afişlerle Süslendi!

İsrail'in hava saldırılarına karşı İran, Kum'da kırmızı bayrak asarak ve Tahran sokaklarını intikam çağrılarıyla süsleyerek sert bir yanıt verdi.

Ulaşımda Ücretsiz Aktarma Dönemi Başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda önemli bir değişiklik yaparak aktarmaları tamamen ücretsiz hale getirdi. Bu yenilik, yolcular için avantaj sağlayacak.

Daha Fazlası!