Hindu Bayramında İzdiham: 6 Kişi Öldü

HİNDİSTAN’DA BAYRAM İZDİHAMI

Hindistan’ın Andhra Pradesh eyaletine bağlı Tirupati’de 10 Ocak’ta başlayan Hindu bayramında bir tapınağı ziyaret etmek isteyen 4 bin kişi, ücretsiz dağıtılan jetonları almak için gişeye koştu. Yaklaşık 2 bin yıllık tarihi olan tapınağı ziyaret etmek isteyenler, çarşamba gününden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu. Kapıların açılmasıyla birlikte büyük bir izdiham yaşandı.

OLUŞAN İZDİHAMDA CAN KAYBI

Yetkililer, yaşanan izdihamda ilk belirlemelere göre 6 kişinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda kişinin de yaralandığını bildirdi. Olay, tapınak ziyaretleri sırasında düzenli bir düzenin nasıl sağlanması gerektiğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.