Husiler, Kızıldeniz’de ABD Gemilerini Vurdu

HUSİLERİN YÜKSELEN ETKİSİ

Yemen’de, İran’ın desteğini alan Husi güçleri, Kızıldeniz’deki gerilimi arttırmaya devam ediyor. Husilerin silahlı kanadının sözcüsü Yahya Saree, son yaptığı açıklamada, bölgede görev yapan ABD donanmasına ait iki destroyerin füze ve insansız hava araçlarıyla hedef alındığını duyurdu.

İSRAİL’E YAPILAN SALDIRILAR

Saree, saldırıların yalnızca Kızıldeniz’le sınırlı kalmadığını, İsrail’in Yafa kıyılarına da insansız hava aracıyla saldırı düzenlediklerini ifade etti. Bu eylemlerin önemli bir noktası, bölgesel gerilimin sadece deniz alanında değil, aynı zamanda İsrail topraklarına kadar uzanması. Gerçekleştirilen saldırılarda herhangi bir can ya da mal kaybı olup olmadığına dair resmi bir açıklama ise henüz gelmedi. Ancak bu tür eylemlerin, bölgedeki güvenlik dengesi açısından ciddi yankılar yaratması bekleniyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.