İBB’ye Soruşturma: CHP Vekilleri Ankara’da

YENİ GELİŞMELER VE GÖZALTILAR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen yolsuzluk ve kent uzlaşısı soruşturmasında her an yeni olaylar gerçekleşiyor. Geçtiğimiz günlerde, soruşturma çerçevesinde Ekrem İmamoğlu ile birlikte birçok üst düzey isim gözaltına alınıp tutuklanırken, soruşturmanın kapsamı genişletiliyor.

CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNİN DOSYALARI ANKARA’YA GÖNDERİLDİ

Son olarak, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik sürdürülen ‘yolsuzluk’ soruşturması çerçevesinde İmamoğlu’na yakın olan iki CHP’li milletvekilini dosyaya dahil etti. CHP Milletvekili Özgür Karabat ve Turan Taşkın Özer’in dosyaları, milletvekili statüleri nedeniyle ayrılarak, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletildi.

ŞİRKETLERE EL KONULDU

Ayrıca, devam eden soruşturma kapsamında İSCON, Nuhoğlu ve Trend İnşaat şirketlerine de el konulduğu bilgisi aktarıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.