Iğdır Hastanesinde Su Sızıntısı Hasta Koridorlarını Etkiledi

Iğdır’daki Dr. Nevruz Erez Devlet Hastanesi’nde su sızıntısı sorunu, özellikle hastalar ve yakınları tarafından sıklıkla kullanılan koridorda etkisini gösterdi. Tavanlardan sızan su, zemin üzerinde birikintilere sebep olurken kaygan ve çamurlu bir alanın oluşmasına yol açtı. Ayrıca, hastane duvarlarında kabarma ve nem izleri dikkati çekti. Bu durum, hastanede hizmet alan vatandaşların tepki göstermesine neden oldu.

ÖNCEKİ SORUNLAR

Devlet hastanesinde daha önce diyaliz bölümünde tavanda çökme olayı yaşanmıştı. Olayın gece saatlerinde gerçekleşmesi ve o sırada hastaların bulunmaması, olası bir felaketi önlemeyi başarmıştı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Jailson’un Fenerbahçe Günlerine Dair Çarpıcı İtiraflar

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Jailson, Galatasaray derbisindeki Belhanda ile yaşadığı tartışmayı değerlendirerek, o anı gurur verici bulmadığını ve pişmanlık duyduğunu ifade etti.

Fenerbahçe’de Skriniar Derbi Öncesi Takıma Döndü

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Milan Skriniar, Beşiktaş derbisi öncesi yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışarak, maçta oynama ihtimali artırdı.

Mecliste Kıymetli Taşlara ÖTV Düzenlemesi Çekildi

Torba yasa teklifinin 12'nci maddesi, kıymetli taşlar için öngörülen ÖTV düzenlemesi, TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmeler sonucunda metinden çıkarıldı.

İran’ın Füzeli Saldırısıyla İsrail’de Olaylar Gelişiyor

İran, ABD ve İsrail arasındaki çatışmaların 34. gününde, İsrail'in B1 Köprüsü'ne yönelik saldırısına karşılık vererek balistik füzelerle karşılık verdi.

Stellantis Global Ölçekte 700 Bin Aracı Geri Çağırıyor

Stellantis, Peugeot, Citroen, Fiat ve Jeep markalarına ait yaklaşık 700 bin aracı, motor bölgesine su sızması nedeniyle yangın riski taşımaları sebebiyle geri çağırma kararı aldı.