İletişim Başkanı Duran’dan Dezenformasyon Uyarısı: Cezalandırılacak

İletişim Başkanı Duran, Suriye’deki Olaylara Dikkat Çekti

İletişim Başkanı Duran, Suriye’de yaşanan son gelişmelere dair sosyal medyada yapılan provokatif paylaşımları titizlikle incelediklerini ifade etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Suriye’deki olayları yakından takip ettiklerini belirtti.

Dezenformasyon ve Provokasyon Karşılıksız Kalmaz

Duran, Suriye’deki yaşam olayları üzerinden sosyal medya platformlarında gerçekleştirilen dezenformasyon kampanyaları ile halkı nefret ve düşmanlığa kışkırtan girişimlerin dikkatle değerlendirildiğini vurguladı. Duran, “Dezenformasyon ve provokasyon içeren bu tür paylaşımlar karşılıksız kalmayacak, sorumluları hakkında hukuk çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kamuoyuna Önemli Uyarı

Duran, kamuoyunun bu süreçte dezenformasyon ve provokasyona karşı hassas olması gerektiğini belirtti. Ayrıca, resmi kurumlarca doğrulanmamış bilgi ve içeriklere güvenmemenin önemine dikkat çekti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Türkiye’nin Müdahelesiyle Pakistan Afganistan Operasyonunu Durdurdu

Pakistan, Ramazan Bayramı öncesi artan diplomatik görüşmeler sonrasında, Afganistan'a yönelik askeri operasyonlarını duraklattığını bildirdi. Gerilimdeki bu sakinleşme, taraflar arasındaki ilişkileri yumuşatabilir.

Kutsal Emanetler Sergisi Ramazan Boyunca Rekor Kırdı

Ramazan süresince kutsal emanetlere olan ilgi artarken, Türkiye’nin 6 ilinde sergilenen eserler 1,6 milyondan fazla ziyaretçi çekti.

Kırıkkale’de Bayram Trafiği Yoğunluğu Artış Gösterdi

Ramazan Bayramı öncesi Kırıkkale'de trafik yoğunluğu arttı. 43 ilin geçiş güzergahında bulunan şehirde, ana yollar tıka basa doldu.

Fenerbahçe’den Takım İçi Diyaloglara Açıklık Geldi

Fenerbahçe, futbol A takımındaki bir diyalogun medya aracılığıyla yanlış bir şekilde aktarıldığını açıkladı.

ABD Merkez Bankası Faiz Kararını Sabit Tutma Şeklinde Açıkladı

Merkez Bankası, piyasa beklentileri doğrultusunda faiz oranını 4,25-4,50 aralığında sabit bıraktı.