İmamoğlu: Hayırlı olsun

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Beylikdüzü’nde oyunu kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, oğlu ve eşiyle birlikte Marmara Mahallesi’ndeki Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne gelerek oy kullandı. Vatandaşlar tarafından karşılanan İmamoğlu, oy verme işlemi sonrasında basın açıklaması yaptı.

İmamoğlu, “2023 yılında Cumhuriyetimizin 100’üncü yılının başlangıcında hayırlı olsun. Özellikle gençlerimiz için ve onlardan çok şey bekleyen, onlar için hayatlarını adayan özellikle anneler için hayırlı uğurlu olsun. Memleketimizin huzura, barışa, kardeşliğe, birbirine güzel bakmaya, iyi bakmaya, insanların birbirini anlamaya, dinlemeye çok ihtiyacı var. Bunu başarabileceğimiz, birbirimize asla ve asla ön yargılarla bakmayacağımız, insan olduğumuz, vatandaş olduğumuz için komşu, hemşehri olduğumuz için birbirimizi anlayan bir toplum olmamız lazım. Bunu başarmamız lazım. Bu seçim bence en çok bu işe yarayacak. Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Galatasaray İle İstanbulspor Maçında Sakatlık Şokları

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, İstanbulspor'u 3-1 önde geçerken, ikinci yarıda yaşanan sakatlık sonrası stada ambulans çağrıldı.

Fenerbahçe’nin Yeni Transferi N’Golo Kante İstanbul’a İndi

Fenerbahçe, Fransız futbolcu N'Golo Kante ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncunun alacağı maaş ve imza ücreti de duyuruldu.

Mauro Icardi Galatasaray Tarihinde Yeni Rekor Kırdı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 3. haftasında İstanbulspor'u ağırladı ve maçın başında Mauro Icardi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Icardi, bu golle kulüp tarihinin en skorer yabancı oyuncusu oldu.

Marmara Depremi İfadesi Hayati Önem Taşıyor

Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, beklenen depremin Marmara Denizi'nde gerçekleşeceğini ve İstanbul dahil 7 ila 10 ilin etkileneceğini duyurdu.

ABD’nin İran’la Görüşme Yeri Anlaşmazlığına Cevabı Geldi

ABD, İran'la yapılacak görüşmelerin yerinin ve formatının değiştirilmesi talebini geri çevirdi. İran, Türkiye'de gerçekleşmesi önerisine itiraz etmişti.