İngiliz Basını Galatasaray’ı Takdir Etti

İNANILMAZ ATMOSFER

İngiliz takımlarının Galatasaray’ın ünlü Ali Sami Yen Stadyumu’ndaki karşılaması “Cehenneme Hoşgeldiniz” şeklinde olmadı ancak yeni Rams Park Stadı, gerçek bir spor etkinliği sunarak düşmanca bir atmosfer yarattı. Liverpool’un topa sahip olduğu her an, stadyumdan yükselen sağır edici ıslıklarla karşılandı. Osimhen’in attığı gol ve karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte taraftarlar büyük bir coşkuya kapıldı. Galatasaray taraftarlarının oluşturduğu güçlü ortam, Premier Lig’in şampiyonu Liverpool’un bir kez daha hayal kırıklığı yaşamasında etkili oldu.

ŞANSLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

Galatasaray’ın forvet oyuncusu Osimhen, ikinci yarının başlarında iki fırsatı değerlendiremeseydi Liverpool için sonuç daha da kötü olabilirdi. Liverpool her topa dokunduğunda, stadyumdan yükselen sürekli ve yüksek sesli ıslıklar ortama hakim oldu. Bu durum, Galatasaray’ın rakibini rahatsız etme stratejisinin bir parçası olarak öne çıktı.

KARŞILAŞMA ANALİZİ

Arne Slot’un teknik direktörlüğünü yaptığı takım, Galatasaray’ın yoğun baskısı altında zayıfladı ve birçok hata yaptı. Victor Osimhen’in penaltı golü, karşılaşmanın sonucunu belirleyen önemli bir an oldu. Ayrıca, Slot’un yıldız oyuncusu Salah’ı 60 dakika boyunca kulübede tutarak yaptığı tercih, olumsuz sonuçlar doğurdu ve eleştirildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.