İran: AbD İle Dolaylı Mesajlaşma Devam Ediyor

KRİTİK AÇIKLAMALAR

İran Hükümet Sözcüsü Fatma Muhacirani, Tahran’da gerçekleşen kabine toplantısının ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. “ABD ile halihazırda süren dolaylı mesaj alışverişi devam ediyor.” diyen Muhacirani, müzakere sürecinin yeniden başlama olasılığına dair soruları yanıtladı. İran ile ABD arasındaki nükleer müzakere süreci, nisanda başlamış, ancak İsrail ve ABD’nin İran’a yönelik saldırıları sonrasında durma noktasına gelmişti.

ENERJİ KRİZİ VE ÇALIŞMALAR

İran’daki enerji krizine bağlı olarak bazı bölgelerde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili de bilgi veren Muhacirani, “Bugünkü toplantıda enerji tüketimine ilişkin bir rapor sunuldu ve İçişleri Bakanlığı bünyesinde optimum enerji yönetimi için bir çalışma grubu oluşturuldu.” şeklinde ifadeler kullandı. Ayrıca, 22 Eylül’e kadar 2 bin 200 megavatlık güneş enerjisi santralinin devreye alınmasının hedeflendiğini belirtti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.