İstanbul 8. İdare Mahkemesi Bayrampaşa Seçimini İptal Etti

İstanbul 8. İdare Mahkemesi, Bayrampaşa Belediye Başkan Vekilliği seçimlerinin yürütme durdurma kararını aldı. Bu karar, CHP adayı İbrahim Kahraman’ın kurayla kazandığı seçimle ilgili olarak AK Parti’nin yaptığı itiraz sonrası verilmişti. Başkan Hasan Mutlu’nun tutuklanmasının ardından düzenlenen seçimde oyların eşit çıkması nedeniyle, Başkan Vekilliği kura ile belirlenmişti. Mahkeme, itirazı değerlendirerek seçimin iptaline hükmetti. Ne olmuştu

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun tutuklanmasının ardından gerçekleştirilen seçimde, CHP adayı İbrahim Kahraman kura sonucu Başkan Vekili olmuştu

AK Parti’nin adayı İbrahim Akın, seçimin iptali için dava açmıştı. Bu süreçte, İstanbul 8. İdare Mahkemesi, kesin karar çıkana kadar seçimlerin askıya alınmasına hükmetti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.