İstanbul’da Okul Ve Personel Servisine Zam!

GÜNHAN SINAR’DAN ZAM TALEPLERİ

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Günhan Sinar, İstanbul’da okul servisleri için yüzde 50, personel servisleri için ise yüzde 100 zam talep ettiklerini açıkladı. Okulların açılmasına günler kala, İçişleri Bakanlığı önemli bir adım atarak okul servis yönetmeliğinde değişiklikler yaptı ve servis ücretleriyle ilgili yeni düzenlemeler getirdi.

YENİ DÜZENLEME İLE UYGULAMA DEĞİŞİYOR

Şu anki durumda okul servis ücretleri, Esnaf ve Sanatkârlar Meslek Kuruluşları Kanunu dahilinde belirleniyor. Yeni düzenleme ile birlikte, fiyat tarifeleri artık büyükşehir ve il belediyeleri tarafından duyurulacak. Bu değişiklik sonrasında, belediyelere ilk zam talebi iletildi ve servis ücretlerindeki artış için görüşmeler başladı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.