İvana Sert ve oğlu Kayon Ateş, yaz tatillerini Ege’nin lüks plajlarında ve beş yıldızlı otellerinde geçiriyor. Anne-oğul gündüzleri denizin tadını çıkarıyor. Ayrıca jakuzide keyif yapıyorlar. Geceleri ise Bodrum ve Çeşme’nin eğlence hayatına karışıyorlar. Tatilden yansıyan kareler dikkat çekiyor. Görüntüler adeta Nazım Hikmet’in sözlerini yazdığı opereti hatırlatıyor. Bu operet “Lüküs Hayat” olarak biliniyor.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
Manşet
Antalya Belediyesi Yolsuzluk Soruşturmasında Yeni Gözaltı
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yolsuzluk soruşturması kapsamında Gençlik Merkezi Sorumlusu T.G., Marmaris'te KOM ekiplerince gözaltına alındı. T.G., sorgulanmak üzere Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.
Manşet
ASKİ, Ankara’daki Su İddialarına Verilerle Yanıt Verdi
Ankaralı vatandaşlar sosyal medya platformlarında mide bulantısı, ishal, kusma ve karın ağrısı gibi şikayetlerle hastaneye başvurduklarını öne sürdü. Vatandaşlar şikayetlerin şebeke suyundan kaynaklandığını iddia etti.
Manşet
Seyahat Şirketi 100 Bin Lira Maaşla Otobüs Şoförü Arıyor
Türkiye'de otobüs şoförlüğü mesleğini yapan binlerce kişinin arasına yenilerinin katılması beklenirken bir seyahat şirketi 100 bin lira maaşlı şoför ilanı verdi. Şirketin belirlediği şartlar arasında 30 ile 55 yaş arasında olmak yer alıyor.
Manşet
TBMM’de Yeni Parti Oturma Düzenini Değiştirdi
CHP'deki mutlak butlan kararı sonrası Özgür Özel ve arkadaşları partiden istifa etti. İstifaların ardından kurulan Yeni Parti, Meclis çalışmalarına başladı.
Manşet
Erdoğan’dan Ahbap Açıklaması: Fırsatçılık Yapanlar Hesap Veriyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen 2. İletişim Şurası'nda depremlerdeki dezenformasyon ve Ahbap Derneği soruşturmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 6 Şubat depremleri sırasında çevrilen oyunlara dikkat çekti.