José Mourinho’nun 8 Milyonluk Transfer Hayal Kırıklığı

TRANSFER HAYALİ ÜZERİNE YAPILAN YENİ AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe, Jose Mourinho’nun isteğiyle yaz transfer döneminde 8 milyon euroya kiraladığı Allan Saint-Maximin ile tepkileri üzerine çekti. Hızı ve çalımlarıyla dikkat çeken Fransız yıldız, sahada değil, takım içindeki krizlerle gündem oldu. Samsunspor ile oynanan maç sonrasında eleştirilerin hedefi haline gelen Maximin, Mourinho’nun sert açıklamalarıyla adeta takımdan silindi.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALAN OYUNCU

Sezonun başında Mourinho’nun “Bunu alın!” dediği Maximin, Fenerbahçe’ye geldiğinde büyük umutlar yaratmıştı. Fakat 27 yaşındaki futbolcu, ligin ilk yarısında sergilediği performansla beklentileri karşılayamadı. Filip Kostic’in transferi sonrasında forma mücadelesini kaybeden oyuncunun, Milliyet’in haberine göre, ara transfer döneminde gönderilmesi için her yol denendi ama bu süreçte transfer gerçekleşmedi. Yabancı kontenjanı sorunu yüzünden Kızılyıldız’dan alınan Ognjen Mimovic kiralık olarak gönderilirken, Maximin takımda kalmayı başardı ama sahada etkisiz bir görüntü sergiledi.

Samsunspor maçında kadroya alınmayan Maximin, Mourinho’nun sabrını taşırdı. Portekizli teknik direktör, maç sonrası yaptığı açıklamalarda, “Son 3 ayda 4 gün üst üste antrenman yaptığı bir dönem yok. İstiyorsa photoshopla karın kası yapsın, çünkü idman yapmıyor!” diyerek yıldız oyuncuya ağır eleştiriler yöneltti. Bu sözler, Maximin’in Fenerbahçe kariyerinin sonunu belirleyen sert bir yorum oldu. Taraftarlar ise sosyal medyada “8 milyon euroluk hayal kırıklığı” gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.