KAZA SONRASI YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Kayseri-Malatya kara yolu Sarız ilçesindeki Kıskaçlı mevkiinde, plakası 27 ASY 966 olan sürücüsü belirlenemeyen bir kamyon ile Fatih Baykal kontrolündeki otomobil çarpıştı. Bu talihsiz kazada, komiser Aysun Çağla Namdar ve sürücü Fatih Baykal yaralanıyor. İhbar üzerine olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri yönlendiriliyor.
Yaralılar, kazanın ardından ilk müdahalenin yapılmasının ardından ambulans ile Kayseri Şehir Hastanesi’ne götürülüyor. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan komiser Aysun Çağla Namdar, doktorların tüm çabalarına rağmen maalesef kurtarılamıyor.
CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ
Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Özel Kalem Amiri olarak görev yapan Aysun Çağla Namdar için, görev yaptığı emniyet müdürlüğü bahçesinde bir cenaze töreni düzenleniyor. Törende; AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, meslektaşları, askerler ve ailesi yer alıyor. Saygı duruşu sonrasında komiser Namdar’ın öz geçmişi okunuyor ve ardından dua ediliyor. 1 çocuk annesi olan Namdar’ın cenazesi, törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kastamonu’ya gönderiliyor.
then "Add to Home Screen"