KKTC Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni

KUZey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde YILIN KADIN GİRİŞİMCİLERİ ÖDÜL TÖRENİ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen “Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni” etkinliğinde milli para dansçısı Yeliz Güllü ödüle değer görüldü. Ödül gecesi, İş Kadınları Derneği tarafından organize edildi ve Telsim’in sponsorluğunda yapıldı.

Davetliler arasında KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş Kelle ile İş Kadınları Derneği Başkanı Bilen Sayılı Bozkırlı’nın yanı sıra birçok katılımcı yer aldı. Kıtalararası Dünya Kupası şampiyonu olan Yeliz Güllü, gösterdiği performansın ardından ödül almanın heyecanını yaşadı.

Ödül töreninde Yeliz Güllü’ye ödülünü veren isim İş Kadınları Derneği Başkanı Bilen Sayılı Bozkırlı oldu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Futbolda Soruşturma Genişliyor: İki İsim İnceleniyor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Galatasaraylı oyuncular Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakçı hakkında bahis soruşturmasıyla ilgili inceleme başlatıldığı yönündeki iddiaları reddetti.

Güllü’nün Ölümüne Dair Soruşturmada Yeni Gelişmeler

Güllü'nün vefatında cinayet olasılığı üzerine kızı Tuğyan Ülkem ve arkadaşı Sultan gözaltına alındı. Başsavcının açıklaması ve mesajları dikkat çekti.

Güllü’nün Ölümüyle İlgili Soruşturma Derinleşiyor

Şarkıcı Güllü'nün vefatına yönelik devam eden soruşturmada, kızı da dahil olmak üzere 5 kişi şüpheli olarak ifade vermekte. Savcı, sanıkların gerçeği tam olarak aktarmadığını belirtti.

TFF Mehmet Türkmen’in Hakemlik Kariyerine Sondan Bir Vuruş Yaptı

Futbol Federasyonu, Galatasaray-Samsunspor karşılaşmasında tartışmalara neden olan hakem Mehmet Türkmen hakkında işlem yaptı.

Fenerbahçe Brann’ı 4-0 ile mağlup etti

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Norveç temsilcisi Brann'ı 4-0 yenerek puanını 11'e çıkardı. Goller Kerem ve Talisca'dan geldi. Brann, 18'de 10 kişi kaldı.