KKTC Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni

KUZey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde YILIN KADIN GİRİŞİMCİLERİ ÖDÜL TÖRENİ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen “Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni” etkinliğinde milli para dansçısı Yeliz Güllü ödüle değer görüldü. Ödül gecesi, İş Kadınları Derneği tarafından organize edildi ve Telsim’in sponsorluğunda yapıldı.

Davetliler arasında KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş Kelle ile İş Kadınları Derneği Başkanı Bilen Sayılı Bozkırlı’nın yanı sıra birçok katılımcı yer aldı. Kıtalararası Dünya Kupası şampiyonu olan Yeliz Güllü, gösterdiği performansın ardından ödül almanın heyecanını yaşadı.

Ödül töreninde Yeliz Güllü’ye ödülünü veren isim İş Kadınları Derneği Başkanı Bilen Sayılı Bozkırlı oldu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.