Kuzey Marmara Otoyolu’nda Feci Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

KUZAY MARMARA OTOYOLU’NDA KAZA: SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde yaşanan trajik bir kaza sonucunda, kontrolden çıkan bir otomobil bariyerlere çarparak gişelere saplandı. Olayda, aracın sürücüsü hayatını kaybetti.

Sakarya’nın Karasu Gişeleri’nde gerçekleşen bu kazada, Yasin Çelik (32) yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere saplandı. Kazanın etkisiyle araç alev aldı ve sürücü olay yerinde yaşamını yitirdi. Yangın, Otoyol Jandarması ekipleri tarafından söndürüldü. Olayın bildirilmesinin hemen ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri intikal etti. Feci kazada otomobilin içinde sıkışan ve hayatını kaybeden sürücü, itfaiye tarafından aracından çıkarıldı. Kaza sonrası telaşla bölgeye gelen yakınları, durumun ciddiyeti nedeniyle sinir krizi geçirdi.

KONTROLLÜ TRAFİK AKIŞI SAĞLANDI

Kaza sonrasında trafik, kontrollü bir şekilde tek şeritten sağlandı. Araç kaldırıldıktan sonra trafik normal seyrine döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kuzey Marmara Otoyolu’nda Feci Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

Kuzey Marmara Otoyolu'nda Sakarya geçişinde kontrolden çıkan bir otomobil, bariyerlere çarparak gişelere saplandı ve alev aldı. Sürücü kazada hayatını kaybetti.

Bahçeli’nin Terörsüz Türkiye Vurgusu ve Hedefleri

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin 57. kuruluş yıldönümünde yaptığı açıklamada, "Terörsüz Türkiye" sürecine vurgu yaptı ve milli birliğin önemini dile getirdi. Engelleyicilerin millete düşman olduğunu belirtti.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Savaş Hiçbir Ülkeye Faydası Olmaz

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Münih konferansında bölgesel istikrar ve diplomasi üzerinde durarak, savaşın getirilerinin olmadığını vurguladı ve sorunların dış müdahale olmadan çözülebileceğini ifade etti.

Terim’den Çarpıcı Açıklama: Her Şeye Hazırlıklı Olun

Fatih Terim, sosyal medya videisinde "Çok yakında" mesajıyla dikkat çekerek, bazı kişilere önemli hatırlatmalarda bulunacağını duyurdu.

Kocaeli İhracatıyla Türkiye Ekonomisine Katkı Sağlıyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, cari açığın 25 milyar dolar olduğunu, bunun çoğunun altın ithalatından kaynaklandığını açıkladı. Altın hariç cari açığın ise milli gelire oranı yüzde 1,3-1,4 seviyesine düştü.