Liverpool Ve Arsenal Eşit Kaldı

MAÇIN SONUCU: EŞİTLİK

Liverpool, Premier Lig’in 36. hafta mücadelesinde Arsenal ile Anfield’da karşılaştı ve maç 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

LİVERPOOL İKİ GOL ATTI

Maçın 20. dakikasında Cody Gakpo, ardından 21. dakikada Luis Diaz’ın attığı gollerle Liverpool, ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Ancak Arsenal, ikinci yarının başında 47. dakikada Gabriel Martinelli ile maçı değiştirmeye başladı ve 70. dakikada Mikel Merino’nun golüyle skoru eşitledi.

Arsenal’de ikinci golü atan Mikel Merino, 79. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu durum, Arsenal için maçın son bölümünde zorluk yarattı.

LIVERPOOL PUANINI ARTIRDI

Daha önce Premier Lig’de şampiyon olan Liverpool, bu sonuçla puanını 83’e çıkardı. Arsenal ise puanını 68 yaptı.

SIRADAKİ MAÇLAR BELİRLENDİ

Ligin gelecek haftasında Liverpool, Brighton ile deplasmanda mücadele edecek. Arsenal ise sahasında Newcastle United’ı ağırlayacak.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.