McCollum: Fenerbahçe’ye Katılmaktan Mutluyum

TEKLİF BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

Fenerbahçe TV’ye konuşan deneyimli basketbolcu, kendisine yapılan teklifin büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı. “Böyle bir teklifte bir an önce olaya entegre olup katkı vermek istersiniz. Böyle bir aile ve basketbol organizasyonunun içinde olduğum için çok mutluyum.” şeklinde ifade etti.

FENERBAHÇE BEKO’DA KONFORLU BİR ORTAM

Karşıyaka kariyeri ve Fenerbahçe Beko’nun basketbol yapısına dair düşüncelerini paylaşan McCollum, “Geçen sene basketbol dışında pek çok şey düşünüyorduk, mümkün olduğu kadar basketbola konsantre olmak istiyorduk ama bunu başarmak zordu. Dikkatimizi dağıtan birçok an oldu.” dedi. Fenerbahçe Beko’nun organizasyonunun dikkati tamamen basketbola yönlendirecek kapasitede olduğunu kaydetti.

İSTANBUL’DA YENİ HAYAT

Şu an İstanbul’a taşındığını belirten McCollum, çocuklarının yeni bir okula gidecek olmasının kendisi için önemli olduğunu ifade etti. “Ama bunları benim için düşünen insanlar var ve bu beni çok mutlu ediyor.” açıklamasıyla yeni başlangıcın getirdiği olumlu duyguları dile getirdi.

TAKIM DESTEĞİ HER ŞEYDİR

Son olarak, takımının kimlerin yardım ettiğinden önemlisi olduğunu belirterek, “Benim için önemli olan takıma kimin yardım ettiği.” sözleriyle takım ruhunun önemine dikkat çekti.

ÖNEMLİ

Fenerbahçe, Alanyaspor Karşısında İlk Yarıda Galip

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. İlk yarıda attığı gollerle maçı kazandı.

Fenerbahçe Alanyaspor’u Deplasmanda Yendi: İki Sakatlık Daha!

Fenerbahçe, Süper Lig 22. haftasında Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Ancak, Çağlar Söyüncü ve İsmail Yüksek sakatlanarak maçı tamamlayamadı.

Daha Fazlası!