A MİLLİ FUTBOL TAKIMI’NIN YENİ HEDEFLERİ
A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası Avrupa elemeleri için İspanya, Bulgaristan ve Gürcistan ile E Grubu’nda mücadele edecek. Ay-yıldızlı ekip, gruptaki ilk karşılaşmasını 4 Eylül Perşembe günü Gürcistan’a karşı yapacak. Boris Paichadze Ulusal Stadı’nda gerçekleştirilecek olan maç, TSİ 19.00’da başlayacak.
MORALLER YÜKSEK
Milli futbolcu Merih Demiral, Gürcistan maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında bazı açıklamalar yaptı. Merih, “Moralimiz çok iyi. Hepimiz çok iyi anlaşıyoruz. Burada olmaktan çok mutluyuz. Çok hazır durumdayız. Çok eğleniyoruz birlikte olmaktan dolayı. Burada olmak hepimiz için büyük şans. En iyi şekilde sahada cevap vereceğiz” diye belirtti.
SIKINTI YOK, HAZIRIZ
Gürcistan basınından gelen “İki futbolcu arasında sıkıntı olmuş. Ne düşünüyorsunuz?” şeklindeki soruya Merih Demiral, “Sorunuzu tam anlamadım. Kimin arasında sorun çıkmış? Onlar herhalde öyle hayal ediyor. Kimsenin arasında bir sıkıntı yok. Hazırız. Yarın da bunu göstereceğimize eminim.” cevabını verdi.
GALİBİYET HEDEFİ
Merih, son olarak takımın genel durumuna dair konuştu: “Bu maç çok önemli. Bu maçın farkındayız. Galibiyetle başlamak istiyoruz. Gürcistan, Avrupa Şampiyonası dönemine göre kendisini geliştirdi ama biz de kendimizi geliştirdik. Hazırız, antrenmanlarımızı yaptık. Konsantreyiz. İnşallah yarın sahada en iyi şekilde ülkemizi temsil ederiz. Her ihtimal için hazırız. Maç maç bakıyoruz. Herkes motive. Dünya Kupası şansımız var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. İnşallah yarın en iyi şekilde başlayıp, en iyi şekilde grubu bitiririz.”