Meteoroloji İstanbul İçin Uyardı: Tedbir Alın

İSTANBUL’DA OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI BEKLENİYOR

İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine dayanarak 19-21 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da olumsuz hava koşullarının etkili olmasının öngörüldüğünü duyurdu. Vali Gül, vatandaşlara şu uyarıda bulundu: “Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması, araçlarda kış lastiği kullanılması, buzlanma ve don olaylarına karşı tedbir alınması, toplu taşıma araçlarının tercih edilmesi önem arz etmektedir.”

RESMİ DUYURULARA DİKKAT EDİLMESİ GEREKİYOR

Ayrıca, resmi duyurular ve güncel bilgi için İstanbul Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve ilgili kurumların açıklamalarının takip edilmesi gerektiği de vurgulandı. Vali Gül, vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları gerektiğini bildirdi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.