Netanyahu Düşmanların Yeniden Saldırmaya Hazır Olduğunu Belirtti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, “İsrail’in saldırılarının bitmediğini” ima ederek bazı düşmanların yeniden saldırmak için hazırlık yaptığını ifade etti. Yayınladığı görüntülü mesajda, iç tartışma ve ayrışmaların farkında olduğunu vurgulayan Netanyahu, bunları geride bırakmanın önemini belirterek “ulusal birlik” çağrısında bulundu.

İSRAİL ORDUSUNUN GÖREVİ DEVAM EDİYOR

Netanyahu, İsrail ordusunun görevlerinin ve saldırılarının sona ermediğini belirterek, “Önümüzde hala büyük güvenlik sorunları var. Bazı düşmanlarımız bize tekrar saldırmak için toparlanmaya çalışıyor” şeklinde konuştu. Gazze’deki İsrailli esirlerin serbest bırakılmasıyla ilgili olarak tarihi zaferler elde ettiklerini savunan Netanyahu, “bunların bir sonucu olarak büyük fırsatlar ortaya çıktığını ve bunlardan yararlanacaklarını” belirtti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Özgür Özel Bahçeli ile Selamlaştı Genel Kurulda

2026 bütçe görüşmeleri TBMM Genel Kurulu'nda başladı. Siyasi yumuşama sinyalleri, liderlerin selamlaşması ve karşılıklı jestlerle gözlemlendi. Özgür Özel'in Bahçeli'yle tokalaşması dikkat çekti.

Pegasus Hava Yolları Czech Airlines’i Satın Alıyor

Pegasus Hava Yolları, Çekya merkezli Czech Airlines ile Smartwings'i toplamda 154 milyon euroya bünyesine kattı.

Kartalkaya Yangın Davasında Gerekçeli Karar Açıklandı

Grand Kartal Otel'deki yangın faciasıyla ilgili davanın gerekçeli kararı yayımlandı. 406 sayfada, ihmallerin ağırlığı ve kurtarma sürecindeki gecikmelere dikkat çekildi.

Boşanma Aşamasında Eşini Bıçaklayan Şüpheli Gözaltına Alındı

Aydın'da bir çift, boşanma davası sonrası adliye önünde tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle biri eşini bıçaklayarak gözaltına alındı.

Erdoğan: 8 Aralık Suriye Hürriyet Günü Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'deki Esad rejiminin devrilmesinin yıl dönümünde Suriye halkına Türkiye'nin selam ve sevgilerini iletti.