OKAN BURUK’TAN MOURINHO AÇIKLAMALARI
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, The Athletic’e verdiği röportajda Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü olan Jose Mourinho ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Buruk, Mourinho’nun seviyesinin düşmesinden ve kendini geliştirememesinden bahsetti.
OYNAMAK İSTİYOR AMA GÖREMEYİZ
Mourinho’nun saha dışındaki davranışlarına dikkat çeken Buruk, “Fenerbahçe’ye geldiğinde çok konuşmaya başladı. Onun tarzını biliyoruz. Sadece saha içinde oynamıyor. Saha dışında da oynamak istiyor.” dedi. Buruk, Mourinho ile şampiyonluk yaşadıklarını ve “Biz ondan daha iyiydik. Ben ondan daha iyiydim.” şeklinde belirtti.
FOOTBALL’DAKİ ODakLANMAMASINDAN ŞİKAYET
Buruk, Mourinho’nun odaklanma problemi yaşadığını ve futbol düşüncesinin eski günler gibi olmadığını söyleyerek, “Eskisi gibi odaklanamıyor. Belki de onun sorunu, koç olarak kendini geliştirmemiş olmasıdır.” ifadelerini kullandı.