Osimhen Galatasaray’da Kalacak Mı?

OSIMHEN’İN GELECEĞİ MERAK EDİLİYOR

36 maçta 31 gol ve 8 asistle taraftarların gönlünde taht kuran Victor Osimhen’in geleceği, transfer döneminin en büyük belirsizliklerinden biri haline geldi. Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Manchester United, Arsenal, Chelsea, PSG, Barcelona, Real Madrid ve Juventus gibi devlerin peşinde olduğu bu golcüyle ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı. Peki, Osimhen Galatasaray’da kalacak mı yoksa Avrupa’nın yolunu mu tutacak? İşte son dakika gelişmeleri!

GALATASARAY’DAN NET MESAJ: ŞARTLAR UYGUNSA OLACAK!

Galatasaray, yaz transfer dönemine yaklaşırken Osimhen’in bonservisini almak için yoğun bir çaba içinde. Ancak 70 milyon Euro’luk piyasa değeri ve Avrupa’nın dev kulüplerinin ilgisi, bu transfer sürecini tam anlamıyla bir satranç oyununa dönüştürüyor. HT Spor’a konuşan Genel Sekreter Eray Yazgan, Osimhen’in geleceği hakkında şunları söyledi: “Öncelikle bu sene hep beraber Victor Osimhen gibi bir oyuncuyu Süper Lig’de izlemiş olmanın keyfini çıkaralım. Ondan sonra da kulübümüzün hem de oyuncunun şartları uygun olursa olabilir. Bugünün konusu değil. Bizim şu anda tek konsantrasyonumuz, Victor Osimhen’in de diğer geri kalan tüm oyuncularımızın da tek konsantrasyonu sezonu 2 kupayla tamamlamak, gerisi teferruat.”

AVRUPA DEVLERİYLE YARIŞTA OSIMHEN NEREYE GİDECEK?

Osimhen’in transferi, dünya futbolunun en sıcak konularından biri olarak öne çıkıyor. Manchester United, teknik direktör Ruben Amorim’in ısrarıyla Osimhen’i baş hedefi yaptı ve 40 milyon Pound (yaklaşık 48 milyon Euro) teklif hazırlıyor. Juventus, İtalya Serie A’da Osimhen’i kadrosuna katmak için 60 milyon Euro’luk bir teklif sundu. Arsenal, PSG, Barcelona ve Real Madrid ise oyuncuyu izlemeye devam ediyor ancak henüz somut bir teklif sunmadılar. Öte yandan, The Athletic yazarı David Ornstein, Premier Lig kulüplerinin Osimhen’in maaş beklentilerini karşılamakta zorluk yaşadığını ve Suudi Arabistan’ın olası bir destinasyon olabileceğini öne sürdü. Ancak Osimhen, önceki Suudi tekliflerini reddetmiş ve Avrupa’da kalmayı tercih ettiğini belirtmişti.

Osimhen, Galatasaray’da geçirdiği sürede taraftarlarla özel bir bağ kurdu. 6 Kasım 2024’te Yağız Sabuncuoğlu’na verdiği görüşmede, “Bonservisimi alırlarsa, ekonomik güç yeterse imzaya hazırım, Galatasaray’da kalmak istiyorum,” ifadelerini kullandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.