Otagara Giren Keçi, Paraları Aldı

BAYRAM YOĞUNLUĞUNDA SIRA DIŞI OLAY

Edirne Otogarı’nda bayram dönemindeki yoğunluk devam ediyor. Bu sırada dikkat çeken sıra dışı bir olay yaşandı. Otogar işletmecisi Mustafa Altunhan’ın bakıcılığını yaptığı keçi, kalabalığın arasında dolaşıp bilet bankolarının bulunduğu alana doğru ilerledi. Bankolardan birine tırmanan keçi, açık bırakılan çekmeceden paraları ağzına alarak hızla uzaklaştı. Bu ilginç anlar, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde keçinin bankoya ulaşması ve paraları alarak kaçışı net bir şekilde görülüyor. O anlar, otogarda büyük şaşkınlık yarattı ve sosyal medyada kısa sürede ilgi topladı.

KEÇİNİN İNTİKAMI

Mustafa Altunhan, paraları alan keçinin kendisine ait olduğunu ifade etti. “O keçi benim baktığım bir keçi. Paralarını aldığı kişi ise bizim rakibimiz olan bir firma. Hiçbir zaman biz parasını alamadık. Keçinin intikamı kötü oldu. Gitti paraları aldı. Arkadaşımız almaya çalıştı ama hamle ile oradan uzaklaştı. Keçinin intikamı kötü olmuş oldu,” şeklinde olayı esprili bir dille yorumladı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

20 Yıllık Kayıp Gülcan Yazıcı Dosyasında 3 Gözaltı

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı çalışmaları sonucu 2006'dan beri faili meçhul kalan bir cesedin 20 yıldır kayıp aranan Gülcan Yazıcı'ya ait olduğunu duyurdu. Ceset kimliği belirlenemediği için kimsesizler mezarlığına defnedilmişti.

SelçukSports Sahibinin İfadesi Ortaya Çıktı

Selçuk Yılmaz, Süper Lig maçlarını yasa dışı yayınlayan SelçukSports'un sahibi olarak Denizli'de yakalandı ve tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ve MİT, ortak operasyon düzenledi.

Kılıçdaroğlu Salı Günü Grup Toplantısı Yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önümüzdeki salı günü TBMM'deki grup toplantısında konuşacak ve Parti Meclisi 11 Haziran Perşembe günü toplanacak. Parti Sözcüsü Müslim Sarı bu takvimi duyurdu.

Erdoğan: CHP’deki Koltuk Kavgası İç Mesele

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'deki mutlak butlan kararı sonrası başlayan tartışmaların partinin iç meselesi olduğunu söyledi. Beştepe'deki yenilenebilir enerji yatırımları töreninde konuşan Erdoğan, muhalefetin gündeminde koltuk kavgası olduğunu ifade etti.

Özkan Yalım Ek İfadesinde Şahit Olmadı

Eski Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, iki ay önce yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanmıştı. Şimdi etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak ek ifade verdi.