“Özellikle Unutulmaz Anılar İçin Helallik İstedi.”

FENERBAHÇE KEREM AKTÜRKOĞLU İLE ANLAŞTI

Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu transferinde mutlu sona ulaşmış durumda. Milli futbolcunun birkaç gün içinde İstanbul’a gelmesi ve kendisini sarı-lacivertlilere bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Ayrıca, Kerem Aktürkoğlu’nun Fenerbahçe’ye transferinin kesinleşmesiyle birlikte sürpriz bir hamle yaptığı öne sürüldü.

GALATASARAY PERSONELLERİNE TELEFON GÖRÜŞMESİ

Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe ile kesin anlaşmanın ardından Galatasaray’da kendisine yakın gördüğü kulüp personellerini ve bazı eski futbolcuları telefonla arayarak vedalaştı. Söz konusu görüşmelerde, “Birlikte güzel günler geçirdik. Hayatımda çok özel ve önemli bir yeriniz var ancak bu profesyonel bir hayat. Benim için ne olursa olsun, hangi formayı giyersem giyeyim Galatasaray’da yaşadıklarım unutulmaz. Üzerimde emeğiniz çok fazla. Bunu unutmam mümkün değil. Hakkınızı helal edin” şeklinde ifadeler kullandığı bildiriliyor.

GALATASARAY’DAKİ BAŞARILARI

Galatasaray formasıyla toplam 179 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 46 gol ve 42 asistlik bir performans sergiledi. Milli futbolcu, sarı-kırmızılı takımla 3 Süper Lig şampiyonluğu ve 1 Türkiye Süper Kupası sevinci yaşamıştı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe’den İki Futbolcu Afrika Uluslar Kupası İçin Ayrıldı

Fenerbahçe, Süper Lig'de Konyaspor ile oynayacağı maç için hazırlıklara başladı. Youssef En-Nesyri ve Dorgeles Nene, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle İstanbul'dan ayrıldı.

Özgür Özel Açıkladı: Asgari Ücret 39 Bin TL Olmalı

CHP Lideri Özgür Özel, Kayseri'deki mitingde asgari ücretin 39 bin lira olması gerektiğini, işverenin yükünün prim desteğiyle 29 bin liraya indirilebileceğini açıkladı.

Sentinel Uyduları İle Konya ve Bursa’da Deformasyon Keşfi

Yapılan uydu incelemeleri, Konya ve Bursa ovalarında yıllık 5–10 santimetre arasında yer altı çöküntüleri tespit etti. Uzmanlar, yer altı suyu kullanımı ve fay hareketlerinin risk taşıdığına dikkat çekti.

İBB Meclisinden İSPARK Otopark Ücretlerine Zam Kararı

İBB Meclisi, İSPARK'taki otopark ücretlerini bölgelere göre artırarak 12 saatlik ücretin 550 liraya kadar yükselmesini onayladı.

Güllü Olayında Üçüncü Kişi İddiası Gündemde

Yalova'da ünlü şarkıcı Gül Tut, namıdiğer Güllü'nün ölümü üzerine kızı Tuğyan Ülkem Gülter "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı. Oğulları Tuğberk hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.