Özgür Özel: Genel Başkanlara Haksızlık Yapılıyor

ÖZEL’DEN MUHALİF LİDERLERE DESTEK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Bolu’da gerçekleştirdiği milletvekili kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Meclis açılış resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiği için eleştirilen muhalefet liderlerini aradığını belirten Özel, bu konu hakkında detaylar sorulduğunda şunları söyledi: “Konuşmada söylediğimi gibi, olmadık bir haksızlık yapılıyor genel başkanlara. Ben dün mitinge gelirken ilk önce Sayın Tuncer Bakırhan’ı aradım. Sonra Sayın Babacan’ı aradım. Sayın Davutoğlu’nu aradım, kendisiyle mitingden sonra görüşebildik. Müsavat Bey’i aradım.”

MECLİS’TEKİ DAYANIŞMA VURGUSU

Özel, muhalefet liderleri ile dayanışmanın önemini vurgulayarak, “Meclis’in pratiğinde bizi arka odaya, ben kendim 300 kere çağrılmışımdır, 300 kez gitmişimdir Meclis Başkanvekili çağırınca. Meclis Başkanı’nın bir çay davetine icabeti ve oradaki o birlikteliği, bu hep birden demokrasiyi savunan güçlü muhalefet partililerini ve güçlü dayanışmalarını basitleştirecek, yok sayacak ve hem genel başkanları hem de partilerin üyelerini, seçmenlerini rahatsız edecek bir tona dönüştü. Bundan duyduğum üzüntüyü ifade ettim, dayanışma duygularımı ifade ettim. Öyle karşılıklı çok iyi mesajların verildiği telefon görüşmeleri oldu. Bundan ibaret.”

ADLİ ATAMALARLA İLGİLİ ENDİŞELER

İstanbul Anadolu, Beykoz ve Bakırköy Cumhuriyet başsavcılıklarına yapılan atamalar hakkında sorulan bir soruya Özel, “Biz de yakından takip ediyoruz. Zaten bu tip işler olağan işler değil. Hele hele aylardır duyuyorduk, Akın Gürlek’e çok yakın bir ismin çok kritik bir yere atanacağıyla ilgili. Bu duyumlar gerçekleşmiş oldu. Ne diyeyim, endişeyle takip ediyoruz. Başka söyleyecek bir şey yok” yanıtını verdi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.